texture-left Created with Sketch.

2020-12-11  |  Nyhet

Ansök till Manegen Panorama på Subcase!

UTLYSNING TILL MANEGEN PANORAMA PÅ SUBCASE FEBRUARI 2021

I samarbete med Subtopia har Manegen getts möjlighet att skapa en pitchmöjlighet där artister som är medlemmar i Manegen kan presentera sig i ett digitalt format i anslutning till Subcase. Vi kommer att ha plats för maximalt 20 bidrag. Subcase onlineversion är en hemsida som kommer att vara öppen 15-21 februari 2021. Under hela veckan kommer Manegens pitchvideos att finnas tillgängliga för besökarna på sidan. 

Subcase vänder sig till bokare och arrangörer från hela världen, med tyngdpunkt på de nordiska och baltiska länderna. För mer information se https://subcase.se.

Förutom att presenteras på Subcase hemsida tänker vi att det material som produceras – till delar – i framtiden också ska kunna användas till Manegens hemsida som ett led i vår satsning på förmedlande verksamhet.

Utvalda deltagare kommer att få utrymme för att presentera en existerande föreställning eller en i vardande på Manegens avdelning på Subcase hemsida. En pitch får vara maximalt 6 minuter lång och ska produceras av kompaniet/artisten själv. Manegen kan bistå med viss rådgivning. Eventuellt kommer vi också att arrangera någon form av online event i samband med lanseringen.

HÄR FINNS INFORMATION OM GUIDELINES GUIDE MANEGEN PANORAMA (SVENSKA OCH ENGELSKA)

ANSÖK HÄR (SVENSKA OCH ENGELSKA)

Se även

2021.05.04

Se inspelat webbinarium om Skatteverkets omställningsstöd i relation till Kulturrådets krisstöd

2021.05.04

Riksteater+cirkus – viktig enkät för Manegens medlemmar!

Ta del av senaste nytt inom branschen

Nyhetsbrev