texture-left Created with Sketch.

2020-02-06  |  Nyhet

Circus Bar #4 on Snotty Seaside 11/2!

Nu på tisdag 11 februari sker cirkus bar NO 4!!
Mitt under #cirkusmania. Ni som ska se "Juggling is” på Reimersholme Hotel är välkomna efteråt och alla ni andra kom kom kom!
Kvällen till ära kommer självaste nystartade Face First Circus Company med Oscar Karlsson, Manda Rydman, Anton Graaf, Sarah Lett, Gustaf Rosell and Mikaela Hansson vara med och prata om allt mellan himmel och jord. (Några av dem kommer att vara i Nya Zeeland... några föredrog Cirkusbaren) Vi kommer även som vanligt att ha en amazing hus-DJ och live musik a la grande!

Cirkusbaren kommer är under konstant utveckling och kör framöver på Snotty Seasides källarscen av cirkusfolk för alla som känner sig peppade på kombinationen samtal om och genom cirkus + dryck. En möjlighet att ses regelbundet, dricka dryck och samtala med varandra med inledningen på källarscenen som en katalysator för diskussioner, möten eller tankfullt solitärt drickande. Allt efter behov.
Vill du hjälpa med scenografi, musik, mellanakt, samtalsteman eller vad som helst är det bara att maila till info@salorantadevylder.com
Ta med vänner och kom!
Nu på tisdag och sen en tisdag i månaden FÖR ALLTID
/Cirkusbaren
(Foto: Mats Bäcker)

Sara De Vylder CirkusMania Olle Strandberg

Snotty Seaside, Lindvallsg. 11, Stockholm
 
18:30
WElcome
 
 
19:15 - 20:30
Talks and music on stage
 
 
20:30 - 23:30
DJ, drinking, talking

Se även

2021.05.04

Se inspelat webbinarium om Skatteverkets omställningsstöd i relation till Kulturrådets krisstöd

2021.05.04

Riksteater+cirkus – viktig enkät för Manegens medlemmar!

Ta del av senaste nytt inom branschen

Nyhetsbrev