texture-left Created with Sketch.

2020-03-10  |  Event

Kallelse till Manegens årsmöte 19 april

 

Varmt välkomna till Manegens årsmöte den 19 april kl. 12!

Tillsammans kommer vi att diskutera framtida visioner och mål för Manegens verksamhet samt besluta om nya styrelsemedlemmar för 2020/21. Det är väldigt mycket nytt på gång nu, som vi gärna vill höra era åsikter om!

(Info om plats släpps inom kort) 

Anmäl dig senast den 10 april till: info@manegen.org

Övriga handlingar till mötet kommer senare.

Fram tills den 9 april kan du skicka in motioner eller förslag på punkter att ta upp på årsmötet eller nominera till styrelsen genom att mejla till info@manegen.org.

Kom ihåg! Bara de som har betalat sin medlemsavgift har rösträtt på årsmötet, men det går bra att komma och lyssna ändå. Det går även bra att betala medlemsavgiften kontant på plats.

Välkomna!

MANEGEN - Centrum för cirkus varieté och gatuperformance

Datum

2020-04-19 kl. 12

MANEGEN är en nationell intresseorganisation för cirkus, varieté och gatuperformance. Manegens medlemmar utgörs av artister, kompanier, producenter, kreatörer och studenter från branschens största aktörer som Subtopia, Cirkus Cirkör och Dans- och Cirkushögskolan till mindre kompanier och enskilda artister från olika delar av landet. Manegen samlar och representerar cirkus, varieté och gatuperformance, och förbättrar professionellas villkor på olika nivåer.

Dagordning

Se även

2020.12.03

SHORT NOTICE: Wall-Acrobatic workshop

2020.03.05

Cirkusbar #5 på Snotty Seaside 10/3!

Ta del av senaste nytt inom branschen

Nyhetsbrev