texture-left Created with Sketch.

2020-02-04  |  Event

Stora teatern: BARCODE CIRCUS SWEAT & INK

Sweat & Ink är en vacker, rörig, rörande och rolig nycirkusföreställning som får dig att förundras över mänskligt beteende.

Barcode Circus utforskar vikten av mänskliga relationer samt minnets betydelse med hjälp av cirkuskonst. Fyra personer brottas med sina egna inre brister och begränsningar samtidigt som de inte verkar ha några som helst fysiska begränsningar. Skulle perfekt minne leda till lycka? Eller är det tvärtom?

Barcode Circus Company är ett innovativt Montreal-baserat kollektiv som fokuserar på att driva gränserna för samtida cirkus runt om i världen och har vunnit ett flertal priser för sina prestationer och sina akrobatiska innovationer.

Datum

2020-04-03 19:00, 2020-04-04 19:00

Plats

Stora Teatern

År 2011 bildades kompaniet Barcode Trio. Kort därefter anslöt sig trion till en av Kanadas största cirkusgrupper, The Seven Fingers. Tillsammans med akrobater från världsberömda Compagnie XY har de nu satt upp föreställningen Sweat & ink. Både The Seven Fingers och Compagnie XY har tidigare spelat på Stora Teatern och under Göteborgs dans- och teaterfestival.

Köp biljetter

Se även

2020.12.03

SHORT NOTICE: Wall-Acrobatic workshop

2020.03.10

Kallelse till Manegens årsmöte 19 april

Ta del av senaste nytt inom branschen

Nyhetsbrev