Skip to content
Krokodilen runt Knuten, Elsa Näslund, foto Kajza Wiborn
FörskolaLågstadiet

Krokodilen runt knuten

Elsa Näslund har stått på både små och stora scener runt om i Sverige, Europa och Afrika. Med start i Norrköpings Ungdomscirkus har karriären gått via nycirkusprogrammet i Stockholm vidare till högskoleutbildningen Academy for Circus and Performance Art i Nederländerna. Elsa har bl.a. uppträtt med Cirkus Cirkör, B-side Company, PyromaniArt, Kompani Tofs och Clowner Utan Gränser.

Om föreställningen

Massor av rep, en hel del trassel och knutar som binds samman med en saga. En barnvänlig cirkusföreställning om en krokodil som hänger i tårna. Poetiskt, galet och närgånget.

Elsa är cirkusartisten som är lite småtokig i rep och knutar, hon klättrar, knyter knopar och loopar, utför akrobatiska konster och det samtidigt som hon berättar en saga. Krokodilen runt Knuten är en lekfull och fantasirik föreställning som inspirerar till lek och eftertanke. Elsas sagoberättande är lika fängslande som hennes cirkuskonster.
 Hon visar också hur otroligt mycket roliga saker en kan göra med något så enkelt som ett rep; fina rosetter, hoppa hopprep eller lite magi, ingenting är omöjligt.

Längd: 35 min
Åldersgrupp: Förskola och lågstadiet.
Foto: Kajza Wiborn

Rekommenderad ålder