Daglig träning

Manegen erbjuder träning för professionella artister inom cirkus, varieté och gatuperformance på 6 platser runt om i Sverige.

För professionella artister som kommit till Sverige på flykt erbjuder Manegen kostnadsfritt medlemskap och daglig träning. Registrering sker vid den lokala daglig träningsanläggningen.

For professional artists who have come to Sweden as refugees, Manegen offers free membership and daily training. To sign up, please visit your local Daily Training facility.

Manegen har stöd från bl a Kulturrådet för att bedriva daglig träning.

Priser för träningskort

Du behöver vara medlem i Manegen och ha blivit godkänd för att delta i den dagliga träningen för att köpa Träningskortet som berättigar till daglig träning för professionella artister. Träningskortet ger också rabatt på fortbildningar och workshops som Manegen arrangerar.

SKH-studenter har gratis medlemskap i Manegen under tiden de studerar (dock inte om man läser enstaka kurser utan endast vid kandidat- eller magisterstudier). Då har du även rätt att köpa träningskort och delta i den dagliga träningen för professionella artister under sommarledigheten på de tider träningen är öppen. 

Träningskort Helår/halvår

300 kr ink. moms helår

200 kr ink. moms per halvår

Ett helår kostar 300 kr, men vill du träna januari-juni eller juli-december kan du istället välja ett halvårskort för 200 kr. 

Träningskort en månad/”prova-på”

100 kr ink. moms per månad

Gratis ”prova-på-vecka”

Om du bara vill träna i en månad kostar det 100 kr. Om du vill prova på att träna så får du göra det i en vecka (gäller endast vid ett tillfälle). 

Viktig information

Vem som räknas som professionell kan du läsa om i Daglig träning syfte och behörighet.

Manegens träningsregler måste alltid följas i träningslokalerna!