Ledig tjänst

Manegen söker receptionist

Manegen går mot en återstart, både efter pandemin och genom en pågående omorganisation av verksamheten. Utmaningarna är stora, liksom möjligheterna. I fokus står förmedling, mer verksamhet i regionerna, ökad spridning av konstformerna, kompetensutveckling och förbättrade arbetsvillkor för våra medlemmar.

Vi är inne i en expansiv fas där vi utökar antalet platser för daglig träning runt om i Sverige. Idag har vi träningslokaler i Malmö, Mölndal, Norrköping, Stockholm, Sundsvall och Uddevalla.

Manegens förmedlande roll är under utveckling. En ny webbplats har nyligen lanserats och vi har fördjupat samarbetet med Subtopia och Riksteatern runt branschmässan Subcase. Manegen ligger också i startgroparna för att återstarta arbetet i våra internationella nätverk. Manegen har kontinuerlig kontakt med kulturpolitiker på såväl statlig som kommunal och regional nivå.

Arbetsuppgifter
Bemanna receptionen i cirkushallen i Alby. Viss administration och kommunikation. Support till daglig träning på andra orter. Behjälplig i planering och genomförande av work-shops.

Vi söker dig
Då du träffar många människor är det viktigt att du är utåtriktad och har god social kompetens. Vi förväntar oss att du är serviceinriktad, strukturerad och lösningsorienterad. Erfarenhet av och intresse för cirkus och scenkonst är meriterande.

Anställningsform
Allmän visstid 1 augusti 2022 – 31 juni 2023, eller efter överenskommelse.

Arbetsort
Stockholm

Omfattning
60%

Ansökan
Skicka din ansökan till rekrytering@manegen.org senast 20 mars.
För mer information om tjänsten kontakta vice ordförande Hanna Hedvall, 073-0826015 eller
kassör Johan Celander, 070-9219540.